Добредојдовте на системот за наплата на фактури

Имате два начини за плаќање

banner img

Насоки за користење

Повеќе фактури

Внесете валидна мејл адреса

Внесете кориснички број

Одберете една или повеќе фактури за плаќање и продолжете кон наплата

Единечна фактура

Внесете валидна мејл адреса

Внесете број на фактура

Проверете ги деталите на фактурата и продолжете кон плаќање на истата


Често поставувани прашања

Најчестите прашања кои се поставуваат за нашиот сервис

На фактурата горе десно
На фактурата горе десно
0 денари! Нема провизија

Нашата веб страница користи колачиња, кои ни овозможуваат да Ви обезбедиме подобра услуга.

Повеќе информации